Kindertandarts

Wij werken volgens de ‘Gewoon Gaaf’ methodiek

Bent u op zoek naar een kindertandarts in Tilburg? Wij hebben compleet team gericht op het behandelen van kinderen. Van speelsessies om te wennen aan een tandartsbezoek tot en met EMDR therapie bij tandarts angst. Ons team is opgeleid volgens de Gewoon Gaaf aanpak. De enige evidence based aanpak voor kinderen. Iedereen die kinderen heeft, weet hoe belangrijk het is dat mondzorgverleners zorgvuldig met uw kind om gaan. Goede ervaringen hierbij zijn cruciaal, naast een gedegen preventieve aanpak.

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke tandarts? Bel 013-5425810. Wij zijn alle dagen geopend, behalve zondag. Speciaal op woensdagmiddag is er een kindermiddag. Ons kinderteam staat klaar om uw kind de beste zorg te bieden.

Ook bij angst voor de tandarts

Het behandelen van kinderen in een tandartspraktijk vereist aandacht en tijd. Onze gespecialiseerde medewerkers bij Tandartspraktijk Tilburg staan graag klaar voor u en uw kind.

Kindertandarts

Kindertandarts Tilburg Brabant
Pleun in de stoel bij de kindertandarts

Tandartspraktijk Tilburg heeft gespecialiseerde kindertandartsen en mondzorgkundigen / kindertandverzorgsters die professioneel en persoonlijk met kinderen om kunnen gaan. Wilt u eens kennis maken met werkelijk  goede mondzorg voor uw kind? Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak.

Wist u dat kinderen gratis worden behandeld?

Behandeling tot 18 jaar (op dag van dit schrijven) wordt volledig vergoed door de Basisverzekering.