Vacature orthodontist

tandartsassistente vacature

Functie: Orthodontist
Locatie: Tilburg
Waardering: % basis
Aantal dagen: in overleg
Plaatsing: per direct
Contactpersoon: Liedy van Rijswijk [email protected]

Bedrijfsprofiel
Tandartspraktijk Tilburg is een moderne tandartspraktijk met 12 behandelkamers in de Reeshof. In Tilburg Reeshof woont 50% van alle Tilburgse kinderen. De praktijk waarbij een van de tandartsen tevens eigenaar is, is voorzien van de allernieuwste technieken en zeer moderne en ruime kamers. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar samen. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer.

Functie omschrijving
Vanwege de groei (+30 nieuwe patiënten per week) van onze praktijk zijn wij op zoek naar een orthodontist. Op dit moment hebben wij geen orthodontie in huis maar er is veel vraag naar. Samen met onze esthetische tandarts kun je de orthodontie uitbouwen. Er is een ortho-assistente is aanwezig. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse in de vacature orthodontist of tandarts voor orthodontie?

Neem contact op met Liedy van Rijswijk:

E: [email protected]
T: 0642613570

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.